Menu


Gerookte koolvis met knollen
Wilder Sutz 2017, Bockenheim, Duitsland
Per glas  6.5

~

Gebakken coquille met witloof en aardpeer*
Vieille Vigne 2015, Alsace, Frankrijk
Per glas € 7

~

Morteau worst met parijse champignons, knolselder en sjalot**
tucuca 2015, Lazio, Italië
Per glas, € 6,5

~

Fazant met Spruiten, appel kastanje en veenbessen
Duende 2016, Sierra Nevada, Spanje
Per glas € 6.5

~

Passievrucht, karnemelk en dulce di lecce


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu