Menu


wilde zeebaars met wortel
Bourgogne blanc 2016, Bourgogne, Frankrijk
Per glas  6.5

~

Witloof en pastinaak met dukkah ( zwarte truffel supplement)*
100% orange 2017, Penedes, Spanje
Per glas € 6.5

~

handgepelde grijze garnalen met knolselder en witte kool**
pink is not red 2016 , Roussillon, Frankrijk
Per glas, € 7

~

Zwartpootkip met paksoy, beukenzwam en yoghurt
Maupiti 2017, Loire, Frankrijk
Per glas € 8

~

Granny smith appel met zanddeeg en vlierbloesem


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu