Menu


Gemarineerde heilbot met radijs en geitenyoghurt
Nedjma 2016, Ardeche, Frankrijk
Per glas  6

~

Eekhoorntjesbrood met knolselder dooier en “oud kortrijkse” kaas  *                                                                                                                                                                                O Pando, La Perdida 2015, Galicië, Spanje                                                                                                                                                                                                                              Per glas € 7.5

~

Coquille met aardpeer en vermouth**
Poil dans la main 2016, Roussillon, Franrijk
Per glas, € 7

~

Wilde eend met wortel, verse amandel en parijse champignons                                                                                                                                                                                      Tireurs Des 2014 Litres, languedoc, Frankrijk                                                                                                                                                                                                                      Per glas € 7

~

Appel met citrus granite van citroengas en matcha                                                                                                                                                                                                L'angelou 2014, Gaillac, Frankrijk                                                                                                                                                                                                                                          Per glas € 6 

Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 60 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu