Menu


Tomaat met ajo blanco, gerookte haringeitjes en pumpernickel
Fins Als Kullons 2017, Catalonië, Spanje
Per glas  6.5

~

Gefrituurde mossels met bonen enspinazie*
Chasanique 2016, Gaillac, Frankrijk
Per glas € 7.5

~

Kalf met courgette, artisjok en geitenkaas**
Wild Rosé 2016, Bockenheim, Duitsland
Per glas, € 6,5

~

Pladijs met warmoes, komkommer en yoghurt
Clot deles Soleres 2015, Barcelona, Spanje
Per glas € 7

~

Wilde bosbes met chocolade en verveine


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu