Menu


Terrine van rog met knolselder en kappers
Bejaune 2017, Roussillon, Frankrijk
Per glas  7

~

Gebakken coquille met witloof en aardpeer*
Palmetta 2017, Umbrie, Italie
Per glas € 6.5

~

Fazant met spruiten, appel, kastanje en veenbessen
Corva Gialla, Lazio, Italie
Per glas, € 8

~

Civet van haas met bloemkool
Montale 2015, Piemonte, Italie
Per glas € 7

~

Kweepeer met mandarijn en pastinaak


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu