Menu


Coquille met spitskool, aardpeer en sesam
Bourgogne blanc 2016, Bourgogne, Frankrijk
Per glas  6.5

~

Witloof en pastinaak met dukkah ( zwarte truffel supplement)*
100% orange 2017, Penedes, Spanje
Per glas € 6.5

~

Kabeljauw met gefrituurde dooier, bloemkool en karnemelk**
Corva Gialla, Lazio, Italie
Per glas, € 8

~

Zwartpootkip met paksoy, beukenzwam en yoghurt
Maupiti 2017, Loire, Frankrijk
Per glas € 8

~

Bloedsinaasappel met panna cotta en witte chocolade 


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu