Menu


Heilbot met radijs en jonge raap
Charmeress2018, Loire, Frankrijk
Per glas  6.5

~

Grijze garnalen met boontjes en artisjok*
Els Bassotets 2018, Conca de Barbera, Spanje
Per glas € 8

~

Witte asperge met postelein en morteau**
Cartoixa Vermell 2017 , Tarragona, Spanje
Per glas, € 6

~

Pluma met groene asperge en jonge ui
Les gourmands 2016, Gailac, Frankrijk
Per glas € 6.5

~

Rabarber, amandel en honing


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu