Menu


Coquille met spitskool, aardpeer en sesam
Bejaune 2017, Roussillon, Frankrijk
Per glas  7

~

Witloof en pastinaak met dukkah ( zwarte truffel supplement)*
Palmetta 2017, Umbrie, Italie
Per glas € 6.5

~

Kebeljauw met gefrituurde dooier, bloemkool en karnemelk**
Corva Gialla, Lazio, Italie
Per glas, € 8

~

Simmental met shi-take, schorseneer en pesto van boerenkool
Montale 2015, Piemonte, Italie
Per glas € 7

~

Bloedsinaasappel met panna cotta en witte chocolade 


Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu