Menu


Gebrande makreel met wortel, koolrabi en pumpernickel
Riesling 2016, Elzas, Frankrijk
Per glas  6

~

Coquille met aadpeer en een saus met vermouth* 
Poil dans la main 2016, Rousillon, Frankrijk 
Per glas € 7

~

Zachtgegaard buikspek met peer en zuurkool
Tête de chats 2015, Loire, Franrijk
Per glas, € 6.5

~

Fzazant met pastinaak, rode biet en spruiten 
Les cinq elements 2015, Chinon, Frankrijk
Per glas € 7

~

Mandarijn met chocolade en dulce di lecce
La cosa 2016, Castella Y leon, Spanje
Per glas € 6 

Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 60 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu