Menu


Jonge haring met wortel en sluimererwt
Le p'tit blanc 2017, Loire, Frankrijk
Per glas  6.5

~

Zeeduivel met jonge ui, mousserons en tomaat*
Artzai 2010, Baskenland, Spanje
Per glas € 7

~

Kalf met courgette, artisjok en geitenkaas**
Mozuelo2016, Granada, Spanje
Per glas, € 6,5

~

Zomer ree met venkel en aubergine
Le Lous 2015, Cévennes, Frankrijk
Per glas € 6.5

~

Abrikoos met karnemelk en havermouth

Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond vier en vijf gangen wel

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu