Menu


Wilde zeebaars met paksoi en sesam
Les Chants Jumeaux 2017, Loire, Frankrijk
Per glas  6.5

~

Zeeduivel wangen met jonge ui, mousserons en tomaat** 
Artzai 2010, Baskenland, Spanje
Per glas € 7

~

Pieterman met witte asperge, daslook en dragon*
Les temps qui fait tout 2015, Langeudoc, Frankrijk
Per glas, € 6

~

Lam met courgette en tarwe
Erbatino 2012, Sicilië, Italië
Per glas € 7

~

Rabarber met yoghurt en chocolade

Aangezien wij werken volgens marktaanbod kan onze menu variëren

Menu serveren wij per tafel

Drie gangen: € 40

Vier gangen: € 50 met * extra

Vijf gangen: € 65 met * en ** extra

Drie gangen menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond en zaterdagavond

Vanaf 7 personen vragen wij voor het menu te kiezen

Op zaterdag werken wij uitsluitend met menu